Muzika

  • Pingvini sa domaćim kremom.

    02 JanPingvini sa domaćim kremom.
    Dobar dan dobri ljudi, prvo da vam čestitam Novu godinu i poželim sve najbolje od srca. Želim vam puno ljubavi, sreće… Za ostalo se potrudite i dolazi sve samo posle. Ujedno bi i da se zahvalim na poverenju i tome što me pratite i podržavate, vi me podstičete da radim jače. Jedan slatki blog koji sam ...
    Više
  • Hrskava pa još pohovana feta sa medom.

    18 NovHrskava pa još pohovana feta sa medom.
    Dobar dan dobri ljudi, vezano za današnji recept došao sam na ideju uz pomoć drugara koji me je inspirisao. Pitao me je: “Ej,  jesi spremao nekad pohovanu fetu sa medom, jeo sam u Grčkoj i ubija koliko je dobro. ” Rekao sam da nisam nikad ni čuo za tu kombinaciju ali mi deluje predobro i ...
    Više
  • Najjednostavniji brusketi od paradajza.

    11 NovNajjednostavniji brusketi od paradajza.
      Zdravo dobri ljudi… Današnji blog me je inspirisao jedan paradajz. Zašto jedan paradajz, zato što mi je stajao tri dana u frižideru i nisam ga iskoristio iz razloga jer nisam bio kod kuće. Kada sam otvorio frižider, setio se da je paradajz usamljen. Reko da ga iskoristim, a taman blogujem i inspirišem vas za ovo ...
    Više
  • 1-od načina za jednostavno predjelo od tikvica.

    29 Jul1-od načina za jednostavno predjelo od tikvica.
      Tikvice kao predjelo, po meni mogu se najbolje iskoristiti u kulinarstvu. Zato sam ih iskoristio kao grickanje uz kućnu žurku, što ne znači da i vi morate. Oduševite voljenu osobu, kada dodje sa posla umorna, verujem da ćete izmamiti osmeh i zadovoljstvo… Zato sam ih svrstao u muzički odeljak. Koriste se još kao glavno jelo ali ...
    Više
  • Sendvič sa bukovačom!

    13 MaySendvič sa bukovačom!
    Sendviči su prava stvar još od malih nogu se sećam sendviča sa rodjendana i onog koluta kiselog krastavčića koji ekplodira u ustima i ostavi pečat na detinjstvo. Vraćamo se na onu priču kako ukus ostaje večno i budi sećanja. Današnji blog možete predpostaviti da je inspirisan sendvičem u kome nema kiselog krastavca ali zato je ...
    Više